VAD TYCKER BILDÄGARNA?

Arbrå Hembygds- och Fornminnesförening

Sune Gallman
Ett trevligt och proffsigt företag som hjälper vår förening att skanna vårt arkiv av glasplåtar.

Märta Utigårds Olsson

Barbro Flykt med mor och syster
Tack för det trevliga besöket igår! Vilket mottagande vi fick. Ser att det redan finns bilder utlagda. Fantastiskt! Hälsa dina kollegor!

Wåhlstedts Foto & Ateljé

Anders Wåhlstedt
Vi på Wåhlstedts Foto har länge funderat på hur man skulle kunna ta tillvara alla gamla glasplåtar och negativ som finns efter Leo och Eje Wåhlstedt, de äldsta redan från 1920-talet. Tack vare Digital Kultur öppnade det sig en möjlighet att bevara denna kulturskatt åt eftervärlden på ett lämpligare sätt och dessutom sökbart. De har gjort ett fantastiskt jobb som skannat in och lagt upp alla bilder på deras hemsida. Nu är den tillgänglig för alla som har en dator. Vi känner stor tacksamhet för deras kunnighet och tålamod med att skanna in alla dessa tusentals plåtar.

GLOBETROTTER

Solveig Skogberg
Hos Digital Kultur fick vi chansen att enkelt kunna visa våra gamla bilder för släkt och vänner. Samtidigt fick vi möjlighet att uppleva vår ungdoms resor på nytt. Arbetet gick snabbt och kvalitén är fantastisk. Det här företaget har stora kunskaper om bildhantering. Dessutom är de väldigt trevliga. Tack!

Stiftsgården i Undersvik

Magnus Natander
Samarbetet mellan Stiftsgården i Undersvik och Digital Kultur har fungerat jättebra. Det är verkligen en kulturgärning att digitalisera och tillgängliggöra de spännande bilderna från stiftsgårdens arkiv. Stort tack för bra bemötande och bra service!