OM OSS

Pernilla Sonevik

VD

Pernilla är tänkaren, entreprenören som styr skeppet och ser till att vi tar rätt riktning. En mycket intelligent person som ofta har svaren långt innan frågorna ställs. Hon styr ekonomin med järnhand och har en förståelse för vikten av att ha teknik med hög kvalitet. Hon ser till att vi har moderna verktyg att utföra arbetet med. En bättre chef är svår att hitta.

Benny Rönnhager

IT

Benny har en oerhört stor kompetens inom många olika områden och är en riktig slitvarg. Han ger sig inte förrän han gjort det han åsatt sig. Benny älskar att programmera och hitta nya innovativa lösningar. Tänker ofta ”outside the box” och har en bestämd uppfattning att datorn skall tjäna människan och inte tvärtom. En av de bästa inom sitt område.

Christoffer Rönnhager

IT

Christoffer har en förmåga att lösa allt man kastar över honom. Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om, han fixar det garanterat. Han är problemlösaren nr 1. Han är rolig, lätt att ha att göra med och kommer ofta med idéer som gör oss andra på företaget helt lyriska. Christoffer har sysslat med datorer och teknik ända sedan han lärde sig att gå.