Några utvalda guldkorn

Några utvalda guldkorn

Några utvalda guldkorn från uppladdningen i april får bli en tidstypisk semesterbild från Astrid Dahlgren. En gammal bild från Åre torg av Alfred Allmin, Åre Kommun. Vi är många som minns tiden då det var simskola på riktigt. D.v.s. utomhus oavsett väder. Alfred Allmins bild visar simskola i Slagsån, Åre Kommun. Gillar man lok och spårvagnar kan man bl.a. se lok nr 5 i Bertil Sahlbergs arkiv hos Svenska Spårvägssällskapet. En vintrig snöbild med häst och släde från Erik Lehman, Ankarsrums hembygdsförening. Nu för tiden får vi plats med musikspelaren i fickan men den här trattgrammofonen går nog inte ner. Nils Holmqvist, Lima hembygdsförening. Det blev inget guld för Brynäs i år men här kommer två bilder från en av deras guldmatcher. Lars Bylund med Le Mat-pokalen och en mycket ung Börje Salming. Reportage Ateljé J-berg.