Frälsningsarmén tar sitt bildarkiv ut på internet

Frälsningsarmén tar sitt bildarkiv ut på internet

Frälsningsarméns arkiv har ett stort antal bilder från 130 års verksamhet. 
Det är fotografier ända från 1880-talet då Frälsningsarméns verksamhet började i Sverige fram till 2000-talet. De äldsta är främst personfoton på personer som var ledare och på personer som sökte till Frälsningsarméns officersutbildning, motsvarande pastorsutbildning. Senare kommer foton från speciella arrangemang, som kongresser, konferenser, scoutläger och sång- och musikgrupper m.m.

Vi har besökt Bo och Ingrid Albinsson i Stockholm som glatt visade oss sitt imponerande arkiv. Vi tycker det var jätteroligt att träffa dessa eldsjälar. Mycket trevliga människor med ett driv som saknar motstycke.

https://www.digitalkultur.se/tor/fralsningsarmen/public/