Digital Kultur i nytt utseende

Digital Kultur i nytt utseende

Nu presenterar vi stolt vår nya och efterlängtade sida! Vår nya sajt är ljusare, fräschare, har en helt ny struktur och innehåller en rad nya intressanta sidor.

Efter tre intensiva år händer mer än någonsin inom och kring Digital Kultur. Det känns därför extra roligt att få möta omvärlden genom en ny sida som speglar vår kulturgärning. I en digital värld är det viktigt att göra ett digitalt avtryck som är representativt för vad vi är och står för.

Digitaliseringen- och webbpubliceringen av vår gemensamma kulturhistoria har under senare år varit föremål för genomgripande strukturförändringar där nya tekniker sjösätts och nya behov hela tiden skapas. Det är en miljö där de aktörer som har förmåga att anpassa sig till nya förutsättningar klarar sig bäst. För Digital Kultur har det alltid varit prio ett att leva med sin tid, ligga i framkant när det gäller ny teknik och anpassa sig till marknadens behov.

Vi hoppas att vår nya sida ska återspegla just dessa kärnvärden och även vår unika förmåga att vara innovativa och tillgodose alla typer av kundbehov.